Make-up workshops

Wil jij graag een mooie oogschaduw aanbrengen bij jezelf of een complete make-up, maar weet je niet waar te beginnen? Zie jij prachtige tutorials voorbij komen op social media en wil je daar meer over leren en weten? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan één van mijn make-up workshops!

Er zijn diverse make-up workshops:

  • Look & Learn complete make-up
  • Look & Learn smokey eyes
  • Workshop complete make-up
  • Workshop smokey eyes
  • #Nofiltertutorial

Kijk hieronder voor meer informatie over de diverse make-up workshops.
Ik zie je graag bij één van mijn workshops.

make-up-hair_CT-02_Ilse-Kerssies_hair-makeupartist

Zelf leren mooie make-up aan te brengen?
Geef je op voor een van mijn workshops

workshop - Look & Learn complete make-up

In deze groepsworkshop laat ik op een model zien hoe je een complete make-up aanbrengt. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, zoals de juiste foundation vinden, camoufleren, oogschaduw aanbrengen, eyeliner aanbrengen, contour en highlight, reiniging etc. Ik zal precies vertellen wat ik doe en dat ook in de praktijk brengen. Er is ook genoeg tijd om alle vragen te stellen.

Deze make-up workshop is geschikt voor maximaal 8 personen. Is deze look & learn niet voldoende? Dan kun je altijd een 1 op 1 workshop boeken!

workshop-complete-make-ups-smokey-eyes_CT-02_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist
workshop-complete-make-ups-smokey-eyes_CT-01_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist

workshop - Look & Learn smokey eyes

In deze groepsworkshop laat ik op een model zien hoe je de perfecte smokey eye creëert. Er komen verschillende technieken aan bod over eyeliner en oogschaduw aanbrengen. Stap voor stap leg ik uit wat ik doe en laat dat ook zien.

Deze make-up workshop is geschikt voor maximaal 8 personen. Is deze look & learn niet voldoende? Dan kun je ook een 1 op 1 workshop boeken!

workshop-complete-make-ups-smokey-eyes_CT-03_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist
workshop-complete-make-ups-smokey-eyes_CT-04_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist

Smokey eyes of een neutrale make-up?
Ik leer jou de technieken in een make-up workshop

workshop - Complete make-up

In deze uitgebreide 1 op 1 workshop ga ik jou leren hoe je een mooie make-up bij jezelf aanbrengt. Hierin komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals productadvies, kleuradvies, camoufleren, oogshaduw aanbrengen, eyeliner aanbrengen, reiniging etc. Nadat we dit hebben besproken, mag je zelf aan de slag! Ik zal je bij alle stappen helpen.

Wil je graag samen met iemand deze make-up workshop volgen? Dat kan ook!

workshop-complete-make-ups-smokey-eyes_CT-05_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist
workshop-complete-make-ups-smokey-eyes_CT-06_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist

workshop - Smokey eyes

Wie kent het niet: de smokey eye. Van natuurlijk, naar glamour; de techniek van de smokey eye kan bij vrijwel elke look worden toegepast! In deze uitgebreide 1 op 1 workshop ga ik je leren hoe je die perfect op jouw ogen aanbrengt.

Ik zal uitgebreid advies geven wat mooi is kwa kleuren en wat past bij jouw oogvorm. Ook de technieken voor oogschaduw en eyeliner aanbrengen komen aan bod. Nadat we dit hebben besproken, ga ik eerst 1 oog opmaken. Hierbij laat ik in de spiegel zien wat ik allemaal doe. Daarna mag je zelf aan de slag! Ik zal bij alle stappen helpen.

workshop-complete-make-up-smokey-eyes_CT-11_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist
workshop-complete-make-up-smokey-eyes_CT-10_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist

workshop - #nofiltertutorial

We kennen allemaal de prachtige foto’s en tutorials van Instagram en Youtube. In deze workshop ga ik je het verschil uitleggen tussen social media en ‘real life’ make-up. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals welke producten voor jouw huid het beste zijn, camoufleren, contour en highlight, het tot stand komen van de perfecte plaatjes, goede reiniging, verzorging etc. Ook zal ik tijdens een live demo een look maken geïnspireerd op een Instagram foto!

workshop-complete-make-ups-smokey-eyes_CT-07_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist
workshop-complete-make-up-smokey-eyes_CT-09_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist