Over Ilse Kerssies

Nice to meet you! Ik ben Ilse, 35 jaar, geboren en getogen in Meppel.

Make-up is altijd mijn grote passie geweest. Al vanaf groep 8 was ik in de weer met de oogschaduwpotjes van de Hema. In 2018 heb ik besloten om wat met die passie te gaan doen. Het bloed kruipt, waar het niet gaan kan.

Zo ben ik terecht gekomen bij FaceFacts Academy. Een kleinschalige opleiding tot allround visagiste. Dát was precies wat ik wilde! Daar heb ik een boel geleerd en mijn diploma behaald. Daarna heb ik gelijk de volgende stap genomen: hairstyling trainingen. Met succes!

Na deze opleiding en trainingen heb ik besloten om gelijk ZZP’er te worden in dit mooie vak. Ik hou van uitdagingen, ondernemen en grenzen verleggen.

Blijven ontwikkelen

Tot op de dag van vandaag blijf ik me ontwikkelen en volg ik elk jaar één of twee hairstyling trainingen om up to date te blijven.

Foto_0021 klein

Mijn missies

Het is mijn missie om ieder persoon stralend de salon uit te laten gaan. Niet alleen door de make-up en hairstyling, maar ook van binnenuit. Zien hoe mooi je bent! Met of zonder make-up, met of zonder je haren gestyled.

Daarnaast leer ik graag iedereen dat make-uppen eigenlijk niet zo heel moeilijk is. En vooral dat het niet heel heftig hoeft allemaal.

Vanaf het begin heb ik altijd gezegd dat ik iets goeds wil doen voor de wereld met mijn werk. Daarom heb ik gekozen om iets goeds doen voor vrouwen/meisjes die in moeilijke situaties zitten. Zo werk ik af en toe samen met stichting Make A Wish om iemands wens uit te laten komen.

In de toekomst hoop ik meer te kunnen gaan doen voor vrouwen die in een opvang zitten of ernstig ziek zijn. Even een dagje geen zorgen aan je hoofd en jezelf lekker in de watten laten leggen.

Smokey eyes of een neutrale make-up?
Ik leer jou de technieken in een make-up workshop

Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist_Max-Pro-logo