Openingsactie

Het is dan zo ver: mijn website is online! Ik ben ontzettend blij dat dit werkelijkheid is geworden! In deze blog een aantal leuke nieuwtjes.

Openingsactie!

Om de lancering van mijn website te vieren, heb ik een leuke openingsactie. Bruiden die vóór 1 juni een afspraak bij mij inplannen, krijgen 10% korting. Deze termijn geldt alleen voor het inplannen van de afspraak. Dus plan jij voor 1 juni bijvoorbeeld een proefsessie in voor september, dan geldt de korting van 10% ook.

Workshop

Ik ben nog in overleg over een locatie voor de #nofilter workshop. Houd mijn blog in de gaten voor een definitieve datum!

Training

Maandag 8 juni zal ik weer een hairstyling-training gaan volgen bij Bianca Duizer. Deze training heet ‘big & bold’. Tijdens deze training ga ik leren om glamoureuze kapsels te maken met veel structuur en volume. Ook leer ik om extensions op de juiste manier in het haar te verwerken voor een mooi kapsel. Zodra deze training is geweest, is het dus ook mogelijk om extensions te huren of te kopen. Ik zal gaan werken met de extensions van Zascha hair. Deze zijn gemaakt van echt haar.

Als laatste een dikke shoutout naar Marc Hoppen! Hij heeft mijn website gebouwd, volledig naar mijn wensen. Daarnaast heb ik altijd heel erg fijn contact met hem gehad! Een warme, fijne man, die goed is in wat hij doet!