Jij op jouw allermooist

Heb je een fotoshoot en wil je er graag op je mooist op staan? Dan kan ik jou helpen! Met professionele producten en technieken, zorg ik dat de mooiste versie van jou op de foto staat: natuurlijk en stralend!

Ik heb ervaring met portretshoots, portfolioshoots, fashionshoots en boudoir.

Portretshoot

Je wil graag een mooie, professionele portretfoto van jezelf voor bijvoorbeeld je bedrijf. Samen gaan we kijken wat je graag uit wil stralen. De juiste make-up en haarstyling kan daar goed bij helpen.

Portfolioshoot

Je bent een beginnend model en wil graag een portfolio opbouwen. Samen gaan we kijken naar wat jij graag in je portfolio wil. Ik kan helpen met make-up, haar en styling.

fotoshoot_CT-18_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist
fotoshoot_CT-04_Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist

Hier vind je mijn algemene voorwaarden voor een fotoshoot »

Fashionshoot

Je wil graag professionele foto’s voor jouw kledinglijn of webshop. Aan de hand van de kleding en jouw wensen, kan ik de make-up en het haar afstemmen op wat jij wil. Dit kan ook worden gedaan voor modellen die hun portfolio uit willen breiden.

Boudoirshoot

Classy lingeriefoto’s vergt een precies goede make-up en haarstyle; niet teveel en niet te weinig. De make-up en het haar zorgen grotendeels voor wat jij uit wil stralen tijdens deze boudoirshoot. Ik kan je advies geven over wat wel, of niet werkt. Uiteindelijk komen we samen tot een gehele look.

Eigen idee in een fotoshoot verwerken?
Heb je een ander idee, of wil je andere fotoshoot?