Algemene voorwaarden bruiden

- 6 tot 8 weken voor de trouwdatum vindt de proefsessie plaats. Deze duurt voor make-up en haar maximaal 3 uur. Er is dan genoeg tijd voor verschillende kapsels en make-up.
Mocht je alsnog andere dingen willen proberen, ben je welkom om een tweede proefsessie in te plannen. Dit brengt wel opnieuw de kosten van een proefsessie met zich mee

- Je mag altijd iemand mee nemen tijdens de proefsessie. Liever niet meer dan 2 personen.

- Ik reken een kilometer vergoeding á €0,25 per kilometer om op locatie te komen. Dit geldt na 10 km startend bij postcode 7943 MB.
Voor reistijd langer dan 30 minuten heen en 30 minuten terug geldt er een extra toeslag. Dit zal ik tijdig aangeven.

- De kosten voor de proefsessie is gelijk de aanbetaling.

- Wanneer de proefsessie is ingepland, kan er binnen 24 uur worden geannuleerd. Daarna zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

- Na de proefsessie kan er binnen 24 uur kosteloos worden geannuleerd voor de bruiloft. Hierna zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.
Zit er 2 weken of minder tussen de proefsessie en de trouwdatum, dan kun je binnen 12 uur kosteloos annuleren.

- De factuur dient een week voor de proefsessie te zijn voldaan.

- Bij annulering door overmacht van de bruidsstyliste waaronder o.a. maar niet uitsluitend wordt verstaan: ziekte, ongeval, ernstige (familie) omstandigheden en omstandigheden die niet voorzienbaar zijn, wordt het bruidspaar op de hoogte gesteld en hebben ze de volgende keuzes: zelf een bruidsstyliste zoeken, of de bruidsstyliste een collega vragen. Hierbij heeft het bruidspaar recht op annulering van het contract. De kosten voor de proefsessie worden niet vergoed, wanneer die al is geweest.

- Wanneer een gast wel eerst een proefsessie wil, kan dit worden gepland. Hiervoor worden er kosten in rekening gebracht van een volledige proefsessie

- Wanneer een gast een uitgebreid kapsel wil, of met vullingen, geldt er een toeslag afhankelijk van de tijd en gebruik van producten. Dit zal ik tijdig aangeven, wanneer dit het geval is.

- Bij het samen werken met een kapster graag rekening houden met de bruidsstyliste (ik). We kunnen van tevoren overleggen en plannen.

- Het bruidspaar krijgt na de proefsessie een factuur voor het resterende bedrag. Deze dient uiterlijk 2 weken na de bruiloft te worden betaald.

- Het bruidspaar krijgt ook de factuur voor eventuele daggasten, tenzij we het anders hebben afgesproken.

- Bij annulering van daggasten, wordt er alsnog 50% van het bedrag in rekening gebracht. Dit is vanwege de tijd die er voor is vrij gehouden.

- Daggasten: als de afgesproken make-up of het kapsel niet naar wens is, na uitgebreid advies en overleg van tevoren, zal er een extra toeslag worden gerekend. De hoogte van de prijs hangt af van de handelingen die moeten worden gedaan en hoeveel producten er extra moeten worden gebruikt.