De mooiste dag van jouw leven

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen en wilt er natuurlijk stralend uitzien op jouw bruiloft! Ik help je hier graag bij! Van naturel, tot een glamoureuze bruidsmake-up, van los gekruld, tot een volledig opgestoken bruidskapsel, alles is mogelijk!

Hoe werkt het?

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk! Daarom kun je je aanmelden voor een gratis demo. Tijdens deze demo is er een model en breng ik een bruidsmake-up aan en maak een bruidskapsel. Zo kun je zien hoe ik te werk ga. Ik kan je dan ook meer vertellen over de producten waar ik mee werk. Als je enthousiast bent geworden, kunnen we daarna een proefsessie inplannen.

Er kan ook een kennismakingsgesprek in worden gepland, mocht je de datum van de demo niet kunnen. Wil je gelijk een proefsessie inplannen? Dat kan natuurlijk ook! Dit is ongeveer 6 tot 8 weken voor de bruiloft.

'Natural Bride' demo

Een datum voor de eerstvolgende 'Natural Bride' demo zal ik op een later moment bekend maken.

bruid-trouwen-make-up-hair_CT-04_Ilse-Kerssies_hair-makeupartist

Hier vind je mijn algemene voorwaarden voor bruid »

Feest of trouwerij binnenkort?
Ik laat jou shinen met prachtig haar en make-up

bruid-trouwen-make-up-hair_CT-03_Ilse-Kerssies_hair-makeupartist

Proefsessie voor een bruidskapsel en/of bruidsmake-up

Tijdens de proefsessie gaan we uitgebreid kijken naar jouw wensen voor make-up en/of haar. Dit vertaal ik naar een daadwerkelijke look die bij jou past. Een proefsessie duurt ongeveer 3 uur voor bruidsmake-up en een bruidskapsel. Zo hebben we genoeg tijd om verschillende looks te creëren, zodat jij het perfect vindt!

Heb je al een idee van hoe je jouw make-up en/of haar wil op jouw bruiloft? Dan mag je mij altijd de foto’s sturen via mail of whatsapp. Meenemen naar de proefsessie kan ook! Weet je het nog niet zo goed? Dan raad ik je aan om eens op Pinterest rond te kijken. Dit is een handige app waar erg veel te vinden is. Als je bijvoorbeeld zoekt onder de termen ‘bruidsmake-up' en/of 'bruidskapsel' zul je al veel voorbeelden vinden.