Boudoir shoot

Sinds 2021 werk ik samen met Esmé van By Esmé Photography. Zij fotografeert powervrouwen die in hun kracht staan of graag willen staan. We noemen het de intiem experience, omdat het daadwerkelijk een fantastische ervaring is. Ik heb zelf gezien wat dit met vrouwen kan doen en vind het geweldig dat ik mijn steentje daaraan bij kan dragen.

Wat is boudoir?

Boudoir is veel meer dan foto’s in lingerie.

Het is een reis.

Het verandert de manier waarop je denkt en naar jezelf kijkt.

Het is leren om het beste in jezelf te zien.

Het is weten dat je imperfecties hebt en beseffen dat dit je perfect maakt, zoals je bent.

Het is je angsten overwinnen, alles loslaten en in jezelf geloven.

Foto_0015 klein
Hair-makeup-artist_Ilse-Kerssies_boudoir-CT-03
Hair-makeup-artist_Ilse-Kerssies_boudoir-CT-12
Hair-makeup-artist_Ilse-Kerssies_boudoir-CT-07

Hoe draag ik mijn steentje bij?

Nadat jij de stap hebt genomen om deze ervaring aan te gaan, neem ik contact met je op om jouw wensen te bespreken. Van naturel tot een volledige smokey eye met rode lippen, alles is mogelijk.

Qua haar raad ik meestal aan om het lekker los te laten. Ook voor los haar is er van alles mogelijk. Van natuurlijke slag, tot aan flink volume en krullen. Wil je jouw haar toch graag vast? Ook dan is er van alles mogelijk!

Over Esmé

Hi, ik ben Esmé en ik ben de fotograaf achter By Esmé photography! Ik ben 34 jaar oud, samenwonend met Sander en moeder van een prachtige zoon. Ik ben een gevoelsmens, dol op echte connectie maken met mensen. Vanuit mijn werk als verpleegkundige altijd op zoek naar manieren om anderen te employeren. Ik heb altijd een passie gehad voor fotografie. In 2019 bloeide er een passie voor portretteren van vrouwen op een intieme en pure manier.

Mijn missie is de vrouw laten zien hoe mooi, krachtig en sensueel ze is. Door prachtige portretten; naakt, in lingerie of met kleding aan. Subtiel, vrouwelijk, elegant en mysterieus.

Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist_Mac-Cosmetics-logo
Ilse-Kerssies_make-up-hair-artist_Max-Pro-logo