Algemene voorwaarden bruiden

- 6 tot 8 weken voor de trouwdatum vindt de proefsessie plaats (tenzij anders afgesproken). Deze duurt voor make-up en haar maximaal 4 uur. Er is dan genoeg tijd voor twee verschillende kapsels en make-up looks. Mocht je alsnog andere dingen willen proberen, ben je welkom om een tweede proefsessie in te plannen. Dit brengt wel opnieuw de kosten van een proefsessie met zich mee

- De aanbetaling is €75 . Na deze aanbetaling staan jouw proefsessie en trouwdatum definitief vast, tenzij anders afgesproken.

- Je mag altijd iemand mee nemen tijdens de proefsessie. Liever niet meer dan 2 personen.

- Wanneer je 20 minuten of langer te laat bent, wordt de afspraak geannuleerd en 50% van de proefsessie in rekening gebracht. We kunnen dan een nieuwe afspraak maken.

- Ik reken een kilometer vergoeding á €0,35 per kilometer om op locatie te komen. Dit start bij postcode 7944 VN. Eerste 10 kilometer is gratis.

- Wanneer de proefsessie is ingepland, kan er binnen 48 uur worden geannuleerd. Daarna zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

- Na de proefsessie kan er binnen drie dagen kosteloos worden geannuleerd voor de bruiloft. Hierna zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht. Zit er 2 weken of minder tussen de proefsessie en de trouwdatum, dan kun je binnen 24 uur kosteloos annuleren.

- De rest factuur van de proefsessie dient een week voor de proefsessie te zijn voldaan.

- Bij annulering door overmacht van de bruidsstyliste waaronder o.a. maar niet uitsluitend wordt verstaan: ziekte, ongeval, ernstige (familie) omstandigheden en omstandigheden die niet voorzienbaar zijn, wordt het bruidspaar op de hoogte gesteld en hebben ze de volgende keuzes: zelf een bruidsstyliste zoeken, of de bruidsstyliste kan een collega vragen. Hierbij heeft het bruidspaar recht op annulering van het contract. De kosten voor de proefsessie worden niet vergoed, wanneer die al is geweest.

- Wanneer een dag gast eerst een proefsessie wil, kan dit worden gepland. Hiervoor worden er kosten in rekening gebracht van een volledige proefsessie.

- Wanneer een dag gast een uitgebreid kapsel wil, of met vullingen, geldt er een toeslag afhankelijk van de tijd en gebruik van producten. Dit zal ik tijdig aangeven, wanneer dit het geval is.

-  Wanneer er nog make-up op het gezicht zit, of het haar niet schoon is, zoals aangegeven, zal er een toeslag gelden. Deze wordt achteraf berekend. Dit geldt voor zowel de bruid, als de gasten.

- Het bruidspaar krijgt na de proefsessie een factuur voor het resterende bedrag. Deze dient uiterlijk één week voor de bruiloft te worden betaald.

- Het bruidspaar krijgt ook de factuur voor eventuele dag gasten, tenzij we het anders hebben afgesproken.

- Bij annulering van dag gasten, wordt er alsnog 50% van het bedrag in rekening gebracht. Dit is vanwege de tijd die er voor is vrij gehouden.

- Dag gasten: als de afgesproken make-up of het kapsel moet worden veranderd, na uitgebreid advies en overleg van tevoren, zal er een extra toeslag worden gerekend. De hoogte van de prijs hangt af van de handelingen die moeten worden gedaan en hoeveel producten er extra moeten worden gebruikt.

- In geval van annulering door Corona-maatregelen, kan de datum kosteloos worden verschoven. Mocht ik dan niet meer kunnen, heb ik een netwerk met collega’s die ik kan vragen.

- Mijn producten mogen nooit door derden worden gebruikt zonder mijn toestemming.

- In geval van schade zal ik dit verhalen op de persoon die de schade heeft aangericht.

- Wanneer de extensions beschadigd terug komen, zal de volledige kostprijs van de extensions in rekening worden gebracht.

- Vanaf 30 minuten wachttijd om een volgende persoon klaar te maken, zal er een toeslag worden berekend van €15 per 15 minuten.